Segítő áttekintés a termékenységről

MesterABC  > Cikkek >  Segítő áttekintés a termékenységről
0 Comments

Manapság mindenfelől sokat hallunk a különböző termékenységi problémákról, így előtérebe kerültek az olyan orvosi tartalmú témák, melyek a fogantatásról és annak elősegítéséről szólnak.

Gyermekvállalás szempontjából a modern életvitel ellentétben áll a biológiai folyamatokkal. Egy nő a 20-as évei körül a legtermékenyebb. Ez 30 éves kortól szép lassan csökkenni kezd, majd 40 éves kortól mélyrepülésbe tart. A tanulás és karrierépítés hosszú évei után sok nő szembesül azzal, hogy teherbe esésük nehéz vagy már egyáltalán nem lehetséges.

Emma Karling Widsell szülésznő és Carolina Tristen szülész-szakorvos szakmai élete jórészt babavállalási problémákkal küzdő nők segítésével telt. Tapasztalataik alapján írták meg az idén megjelent Csodás termékeny életed című könyvüket, melyben a női termékenység egész életen átívelő folyamatait ismerhetjük meg. Azok a nők, akik hiteles és tudományosan alátámasztott információkkal rendelkeznek, érteni fogják testük működését. Annak minden határával és lehetőségével együtt.