Milyen kiberbiztonsági eljárásokkal védhetjük meg a cégünket?

MesterABC  > Cikkek >  Milyen kiberbiztonsági eljárásokkal védhetjük meg a cégünket?
0 Comments

Automatizálja és kezelje a kockázatokat, ellenőrzéseket, identitásokat, kiberfenyegetéseket és a nemzetközi kereskedelmet a vállalaton belül a beágyazott elemzésekkel és mesterséges intelligenciával.

Egyesítse a vállalati kockázati és ellenőrzési tevékenységeket egy közös technológiai platformon, kihasználva a folyamatos nyomon követést az agilis döntéshozatalhoz. Automatizálja a nemzetközi kereskedelem irányítási és megfelelési feladatait, hogy felgyorsítsa határokon átnyúló ellátási láncát, gyorsabban végezzen vámkezelést, és érvényesítse a rendeléseket a legújabb előírásoknak megfelelően. Ahogy a kockázati környezet folyamatosan fejlődik, fokozódnak az olyan fenyegetések, mint a globálisan bomlasztó események, a kibertámadások, az adatvédelmi jogsértések és a csalások.

Az üzleti célok elérése ebben a környezetben megköveteli az ellenőrzések és kockázatkezelés egyszerűsítését és beágyazását a rendszerekbe és folyamatokba, valamint korai – akár előrejelző – betekintést kell szerezni az anomáliákba és a lehetséges kockázatokba, ebben segíthetnek az SAP kiberbiztonsági megoldások.