Mire jók a felnőttképzések?

MesterABC  > Cikkek >  Mire jók a felnőttképzések?
0 Comments

Egyre gyakoribb, hogy az egyetemi diploma vagy egy szakképesítés megszerzése után néhány évvel újra vissza kell ülnünk az iskolapadba, mert a korábban megszerzett tudásunkat bővíteni, frissíteni kell. A mai gyorsan változó világban ez teljesen normális, és jó, ha mindenki felkészül rá, hogy a tanulás várhatóan nem ér véget huszonéves korunkban. 

Az a jó hozzáállás, ha egész életünkben folyamatosan képezzük magunkat, mert így naprakészen tarthatjuk a tudásunkat, és olyan új képességekre, kompetenciákra is szert tehetünk, amelyekkel versenyképes munkaerő maradhatunk. 

A felnőttképzések a felsőoktatás vagy a szakképesítés elvégzése után adhatnak munka mellett is elvégezhető, piacképes szaktudást. Azért előnyösek, mert rugalmas keretek között lehet elvégezni őket. Akár egy teljes munkaidős állás vagy család mellett is teljesíthetők. Nagyon sokféle képzés közül lehet válogatni, bármilyen területen is fejlesztenénk magunkat, biztosak lehetünk benne, hogy találunk az igényeinkhez illő képzési lehetőséget.