Megismerhetjük Péterfy Bori titkait

MesterABC  > Cikkek >  Megismerhetjük Péterfy Bori titkait
0 Comments

A Tóth Júlia Éva Borikönyv elmeséli, hogyan lett Péterfy Bori, az, aki. Hogyan lett sikeres énekesnő és színésznő, aki országszerte ismert, mégis önazonos és sokak példaképe. Természetesen van egy csomó olyan dolog is, amire egyáltalán nem érdemes számítanunk. Nem kap itt senki ételrecepteket, életmódtanácsokat és lapos igazságokat a kilencvenes évek Libellájának nagy túlélőjétől.

A Borikönyv – Jelenetek Péterfy Bori életéből sokkal izgalmasabb mű, ahol a költészet színpadáról stage divingol a főhős a valóságba és vissza a színpadra.

Elsősorban azoknak ajánlott a Péterfy Bori könyv, akik rajonganak az énekesnő, illetve színésznő munkájáért vagy éppen stílusáért, illetve azoknak, akik szeretnék jobban megismerni őt. Megtudni, hogy honnan jött, milyen céljai vannak, mi volt rá hatással, és még mit szeretne elérni az élete során. Megismerjük a frontnő művészi fészekben töltött gyermekkorát (rájövünk, hogy művészcsaládban is válhat valakiből művész), héjanászait az avaron (váltott héjákkal, változó avaron), a családalapítás örömeit, kendőzetlen nehézségeit.