Megbízható nívó a munkaerőkölcsönzésben

MesterABC  > Cikkek >  Megbízható nívó a munkaerőkölcsönzésben
0 Comments

Napjainkban talán minden munkaadó egyet ért abban, hogy jó alkalmazottakat találni egyre nehezebb és hosszadalmasabb folyamat. A hazai munkaerő piacon fellépett munkaerőhiány pedig szintén negatívan befolyásolja ezt a tendenciát. Rövid idő alatt megbízható kollégát vagy kollégákat találni nehéz, azonban az idő pénz, tartja a mondás. Az idő pedig a versenypiacon rendkívül fontos előnyt vagy hátrányt is okozhat.

Minden szempontból kifizetődő megoldás ilyenkor egy profi HR szolgáltató támogatását kérni. A 100%-ban magyar tulajdonú Jobtain Kft. közel 20 éves fennállása óta köti össze nagynevű, stabil háttérrel rendelkező partnereit a legalkalmasabb dolgozókkal. Profiljukban a tanácsadás mellett konkrét munkaerő közvetítés és kölcsönzés is szerepel.

A Jobtain, mint minősített munkaerő kölcsönző vállalat, hatékony call centeres, marketinges és toborzó csapata révén veszi sikerrel a mindennapi feladatokat. A belföldi, fülöp-szigeteki és ukrán munkaerő kölcsönzést 11 magyar és 2 külföldi irodájukon keresztül, illetve weboldaluk segítségével végzik.