Képzések kiváló szakmai színvonalon

MesterABC  > Cikkek >  Képzések kiváló szakmai színvonalon
0 Comments

A Learning Innovation engedéllyel rendelkező képző intézmény. A Felnőttképző Szövetség tagja, amely 1994-ben alakult, és mára több, mint 160 taggal rendelkezik. Ezek kivétel nélkül minőség orientált, a kiváló szakmai színvonalat előtérbe helyező intézmények. Így biztosak lehetünk benne, hogy a Learning Innovation által kínált képzésekben nem fogunk csalódni.

A szakmai hozzáértést bizonyítja az is, hogy a szervezet több, mint 20 éve alakult meg, és azóta is sikeres szereplő a hazai piacon. Fő tevékenysége a felnőttképzés, e mellett a cég munkatársai projekt menedzsment, tanácsadás, pályázatírás területén is magas szakmai kompetenciákkal rendelkeznek.

A képzések között sokféle szakmai képzést találunk, például nagyon keresettek mostanában az IT képzések, hiszen az IT szakemberek kiemelkedő fizetésre számíthatnak a munkaerőpiacon, és jelentős hiány is van ezekből a szakemberekből. Ezért a képzés résztvevői nem csak egy újabb oklevélre, képesítésre számíthatnak, hanem jó eséllyel egy jól fizető állást is találnak majd.