Jobtain, a magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző

MesterABC  > Cikkek >  Jobtain, a magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző
0 Comments

A Jobtain egy 100%-ban magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő vállalkozás, amely már 12 irodával várja a munkára jelentkezőket és a munkaerőhiánnyal szembesülő cégeket Magyarországon, Erdélyben és Kárpátalján. A Jobtain törvényesen bejelentett munkahelyet biztosít alapfokú, középfokú és szakmai végzettséggel rendelkező munkavállalók számára, akár tapasztalat nélkül is. 

A Jobtain partnerei stabil, tőkeerős vállalkozások, amelyek többnyire világcégek, amelyek korrekt módon fizetnek az elvégzett munkáért. Tudják, hogy milyen sokat tesznek hozzá a munkavállalók a cég sikeréhez, így bónuszokkal, előrelépési lehetőséggel, szakmai képzési lehetőségekkel motiválják őket és igyekeznek megbecsülni munkájukat.

Ha stabil, fizetőképes cégnél érdekelnek alapfokú, középfokú vagy szakmai végzettséget igénylő állások, a Jobtain segítségével megtalálhatod. A Jobtain 20 éve működik sikeresen, fő profilja a munkaerő-kölcsönzés, és tevékenysége révén egyre több munkát kereső tud sikeresen elhelyezkedni munkaerőhiánnyal küzdő cégeknél.