Hogyan kezeljük a munkahelyi stresszt?

MesterABC  > Cikkek >  Hogyan kezeljük a munkahelyi stresszt?
0 Comments

Sajnos a munkahelyen egyre több stresszel kell megbirkóznunk. Nagy a nyomás, a teljesítménykényszer, túl magasak az elvárások. A túl sok stressz ráadásul negatív hatással van a teljesítményünkre, ami így tovább ront a helyzeten, hiszen még inkább izgulunk amiatt, vajon elég jól dolgozunk-e ahhoz, hogy megmaradjon a munkahelyünk. 

A stressz lassan de biztosan mérgezi a szervezetünket, ezért nagyon fontos hosszú távú mentális és fizikai egészségünk érdekében a munkahelyi stressz kezelése. Ebben nyújthat segítséget Bajnai Nóra pszichológus, aki személyre szabott módszerekkel segít a mindennapi feszültségek optimalizálásában, csökkentésében. Hosszú távú egészségünk megőrzése érdekében szükségünk van a konfliktusok megoldására, amely életminőségünket is javítja. Konfliktusaink megoldása érdekében új konfliktuskezelési stratégiákat is elsajátíthatunk pszichoedukatív megközelítésben.

Ahogy az élet más területén is, úgy ebben a helyzetben is igaz, hogy nem érdemes halogatni: kérjünk segítséget azonnal, ha úgy érezzük, nem tudunk egyedül megbirkózni a helyzettel.