Hogyan igazodjunk el az EU-s pályázatok útvesztőjében?

MesterABC  > Cikkek >  Hogyan igazodjunk el az EU-s pályázatok útvesztőjében?
0 Comments

Hazánk Uniós csatlakozásával rendkívül sokrétű pályázati lehetőségek nyíltak meg. Azonban a pályázatok útvesztőjében nem könnyű eligazodni, érdemes szakértővel konzultálni a lehetőségekről. Már csak azért is, mert a források megszerzéséhez nagyon sok dologra van szükség, nem elég csupán egy jól megírt pályázat.

Ebben segítségünkre lehet a Learning Innovation, amely már több, mint 20 éve segíti a hazai vállalkozásokat felkészült csapatával. A szervezet főleg humán területen tevékenykedik, mint például felnőttképzés, szervezet- és vezetőfejlesztés, vagy üzleti tanácsadás. E mellett a munkatársak jól ismerik a releváns pályázati lehetőségeket is, így segítségünkre lehetnek a források felkutatásában is.

Ezért érdemes őket választani, ha eu-s pályázathoz tanácsadó segítségét szeretnénk igénybe venni. Szaktudásukat bizonyítja az a tény is, hogy a szervezet IFKA minősítéssel rendelkezik. Az IFKA 2013 óta jogutódja az Iparfejlesztési Közalapítványnak, amely tevékenyen részt vesz a magyar innovációs, műszaki és gazdasági közéletben.