Hatékony üzletmenet és csoportmunka a Microsoft 365 segítségével

MesterABC  > Cikkek >  Hatékony üzletmenet és csoportmunka a Microsoft 365 segítségével
0 Comments

A Microsoft 365 hatékony üzletmenetet és csoportmunkát kínál a felhőben. A korábbi nevén Office 365-nek nevezett irodai programcsomag egy felhőalapú megoldás, ami havidíjas konstrukcióban érhető el. Segítségével a vállalkozás ügyfelei bárhonnan hozzáférhetnek a kritikus alkalmazásokhoz, adatokhoz és hatékonyabbá teszi a cégen belüli együttműködést is a Teams segítségével.

A csomag tartalmazza a jól ismert Office programokat, mint a Word, Excel, PowerPoint vagy az Outlook. És ez nemcsak arról szól, hogy van néhány -a napi munkához szükséges- programunk, hanem arról, hogy a vállalkozásunk modern, versenyképes munkahellyé válik.

A Teams, a OneDrive vagy a SharePoint nevű alkalmazás szintén elérhető a Microsoft 365 csomagban. A OneDrive használatával akár 1 TB adat is biztonságosan tárolható a felhőben, a Teams nélkülözhetetlen a hatékony online csoportmunkához, a SharePoint pedig megoldás a biztonságos szervezeti webhelyek létrehozására, információk tárolására, rendszerezésére, megosztására, és szinte bármilyen eszközről való elérésre.