Hatalmas plusz a jó juttatási csomag

MesterABC  > Cikkek >  Hatalmas plusz a jó juttatási csomag
0 Comments

Nemrég kezdtem állást keresni, mivel legkisebb gyermekem is elérte a 3 éves kort. A korábbi munkaköröm megszűnt, így nem tudok visszamenni a régi munkahelyemre dolgozni. Most időközben el is költöztünk távolabbra, így nem is annyira bánom, hogy nem kell 1-1- órát utaznom majd a munkahelyemre.

Viszont mikor új állást nézek, fontos szempont számomra, hogy milyen juttatások járnak hozzá: nekem a gyerekek miatt valószínűleg autóval kell munkába járnom, ezért jó, ha a munkába járás támogatása is része a juttatási csomagnak. Jellemző az agglomerációban lévő cégekre, hogy ők adnak ilyen támogatást, mivel helyben nem biztos, hogy rendelkezésre áll a megfelelő munkaerő, és szeretnék odacsalogatni a környező városokból is a munkavállalókat.

Emellett fontos számunkra még a magán egészségpénztár, mert a gyerekekre és magunkra is sok egészségügyi, egészség-megőrzési kiadásunk szokott lenni. Szerencsére vannak olyan álláskeresési portálok és szolgáltatók, ahol már ezekre a kritériumokra is lehet szűrni, így álláskeresőként fókuszáltabban tudom kiválasztani a vágyott állást.