Hasznos táplálékkiegészítők tanuláshoz?

MesterABC  > Cikkek >  Hasznos táplálékkiegészítők tanuláshoz?
0 Comments

Akik éjszakáztak már vizsgaidőszakban, vagy rendszeresen végeznek olyan szellemi tevékenységet, amihez nagyfokú koncentráció szükséges, azoknak bizonyára ismernek néhány olyan praktikát, amivel fokozható a koncentráció, vagy akár jobban tudnak tanulni.

Magyarországon is kezd elterjedni egy újfajta táplálékkiegészítő, a kender olaj. Ez a táplálékkiegészítő sokféle élettani hatással rendelkezik, sokféle esetben alkalmazzák. Például sportolóknak a teljesítménynövelésben is szerepet játszhat, de akár tanuláshoz vagy más szellemi tevékenységhez is hasznos lehet, mert a kender olaj koncentrációhoz is jó lehet.

A kender olaj akkor a legjobb minőségű, ha tiszta, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készül. Ma már egyre több gyártó figyel a vegyszermentes termesztésre, így gyomirtó szerektől és nehézfémektől mentes kendert tudnak felhasználni a gyártás során. E mellett a fenntarthatóságra is egyre több cég fordít kiemelt figyelmet, és EU minősítéssel is rendelkeznek, ezért ezeknek a gyártóknak a termékei bizalommal fogyaszthatók.