Gyorssegély az egyre égetőbb munkaerőhiányra

MesterABC  > Cikkek >  Gyorssegély az egyre égetőbb munkaerőhiányra
0 Comments

Ha egy cég profi HR szolgáltatóhoz fordul, az azt jelenti, hogy felismerte, a leghatékonyabb támogatást egy erre szakosodott vállalat tudja nyújtani. A megbízó ebben az esetben idő és anyagi ráfordítást spórol a szakértő segítségnek köszönhetően.

A Jobtain Kft. Magyarország vezető munkaerő kölcsönzéssel, közvetítéssel és egyedi HR tanácsadással foglalkozó vállalata. 20 éves piaci tapasztalatuknak hála ügyfeleik mindig gyors és hatékony kiszolgálásban részesülnek. Az itthon is nagy gondot okozó munkaerőhiány számos cég versenyképességét fenyegeti. Éppen ezért a Jobtain már jó pár éve nyitott a külföldi toborzás felé is. Állományukban mára az elsősorban Erdélyben és Kárpátalján élő dolgozni vágyók mellett az Ázsiából érkező munkások is nagy létszámban megtalálhatók. 

Az engedélyezési és bejelentési folyamatok eltérőek az EU és bármely más, harmadik ország béli munkások esetében. Az adminisztráció nemrég valamelyest egyszerűsödött, ezt pedig a munkaerő kölcsönző cég minden törvényt betartva naprakészen ismer és követ.