Érdekelnek a gyógynövények titkai?

MesterABC  > Cikkek >  Érdekelnek a gyógynövények titkai?
0 Comments

Nem is gondolnánk, mennyi mindenre jók a gyógynövények. És itt nem is kell nagyon egzotikus, messzi földön termő csodatévő növényekre gondolnunk, hiszen kis hazánk is rendkívül gazdag olyan növényekben, amelyek egészségvédő hatását klinikai vizsgálatok igazolják.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy körültekintően kell fogyasztani őket, hiszen – bár természetes összetevőkről van szó – azért árthatunk is velük, ha nem megfelelően alkalmazzuk őket.

Szerencsére a gyógynövények egészségvédő hatásáról, helyes alkalmazásáról ma már bárki számára elérhetőek információk, de fontos észben tartani, hogy olyan csak hiteles, megbízható forrásból tájékozódjunk. Szarvas Nikolett Diána természetgyógyász fitoterapeuta éppen ebben tud nekünk segíteni, hiszen sok évnyi tapasztalattal rendelkezik, jól ismeri a gyógynövények világát, felhasználási, elkészítési módjukat. Ezt a tudást igyekszik átadni nekünk könyvében, amelyben az egész család számára hasznos tanácsokat ad a családban gyakran előforduló enyhe tünetek természetes kezelésére.