Egyedül nem könnyű (és nem is mindig sikerül)

0 Comments

Bármikor bármelyikünk kerülhet olyan élethelyzetbe, amiről úgy gondoljuk, hogy egyedül nehéz lesz megbirkózni. Ilyen esetben egyáltalán nem gond, ha elfogadjuk a külső segítséget. Természetes, ha első körben a családtagjainkat vagy közeli barátainkat próbáljuk segítségül hívni jótanácsért. De olyan helyzet is előfordulhat, amikor úgy tűnik nem értenek meg minket vagy éppen nem tudnak segíteni közeli ismerőseink, és ilyenkor bizony pszichológus segítségére lehet szükségünk.

Bajnai Nóra II. kerületi pszichológus sokféle helyzetben tud nekünk segíteni. Például párkapcsolati vagy életvezetési problémák esetén, vagy pedig akkor, ha stresszkezeléssel kapcsolatban akadnak nehézségeink. Illetve akkor is, ha relaxációs technikákat szeretnénk megtanulni, vagy éppen sportpszichológus segítségére van szükségünk, ugyanis ezek Bajnai Nóra fő szakterületei.

Érdemes tehát segítséget kérni akkor, ha úgy érezzük egyedül nem vagyunk képesek megbirkózni egy nehéznek tűnő élethelyzettel. Hiszen sokkal könnyebb a kihívásokat egy pszichológussal együtt leküzdeni, mintha magunk próbálnánk egyedül megoldani a helyzetet.