Belépő a műszaki karrierbe

MesterABC  > Cikkek >  Belépő a műszaki karrierbe
0 Comments

Akinek nem fűlik a foga a továbbtanuláshoz, annak sem feltétlenül kell, hogy lemondjon a biztos megélhetésről és a karrierlehetőségről. Kiváló lehetőség számára egy operátori munkakör egy gyárban, ami ma már korántsem jelent lenézett, alulfizetett munkát.

Hazánkban több olyan nemzetközi színvonalú gyár és üzem található, ahol mindig keresnek megbízható munkaerőt, aki bírja az esetlegesen monoton feladatokat is, és precízen elvégzi a rábízott munkát. Ezek általában betanított munkák, ahol gyártósori gépeket kell kezelni, összeszerelni a félkész darabokat és csomagolni a termékeket. Legtöbb ilyen munkakör az elektronikai iparban és az autóiparban található. Változatosságot hoz, hogy időnként más helyre osztják be a dolgozókat, hogy újabb feladatokba is beletanuljanak. A juttatásokkal együtt olyan bérre számíthatnak a jelentkezők, mint sokszor egy diplomás irodai alkalmazott.

A legjobb emellett, hogy a tehetséges és kiemelkedő munkát végző kollégákat hamar előléptetik, és a munkafolyamat komolyabb lépéseinél számítanak a közreműködésükre, továbbképzési lehetőséggel.