Az IFKA hídképző intézményként működik

MesterABC  > Cikkek >  Az IFKA hídképző intézményként működik
0 Comments

Az ifka által minősített tanácsadó cégek feladata, hogy segítsenek a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőinek.

Az ifka 2013-tól az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, az általa minősített Learning Innovation tevékenységének középpontjában mindig a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonalú lebonyolítása áll, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az eddigi több mint 1000 lezajlott képzés és a mára már meghaladó 14000 elégedett résztvevő. Az ifka minősítésű projekt cég, a Learning Innovation már több mint 20 éve, 2000-ben alakult humán területen nem kisebb céllal, minthogy segítsen a hazai vállalkozásoknak a felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti fejlesztésekkel kapcsolatban.

Az ifka eredményei széles körben hasznosulnak, programjai haszonélvezői a KKV-k, a nagyvállalatok, a műszaki értelmiség, a foglalkoztatási szempontból hátrányos helyzetűek, középiskolások és egyetemisták, tágabb értelemben a logisztikai szolgáltatók, hulladékhasznosítók, vagy akár a hazai innovációs közösség.