A legjobb gyári állások az ország egész területéről

MesterABC  > Cikkek >  A legjobb gyári állások az ország egész területéről
0 Comments

A termelésben végzett, kékgalléros munkakörök egyik legnagyobb előnye, hogy nem szükséges hozzájuk különösebb előképzettség és tapasztalat, vagyis bárki számára munkalehetőséget biztosít. További pozitívum még az is, hogy a bérezés terén az utóbbi években hatalmas ugrás mutatkozott. Így bátran kijelenthető, hogy mára e szektorban a diplomás fizetés sem álom.

A Jobtain Magyarország egyik vezető munkaerő kölcsönző vállalataként majd 20 éve fordít kiemelkedő figyelmet a szakmával nem rendelkező dolgozni vágyókra. Tapasztalataik szerint jelenleg az alábbi nagyvárosok és környékén található a legtöbb gyári munka az országban.

A számtalan multinacionális vállalatnak otthont adó Győrben és környékén rengeteg az üres álláslehetőség. Szakmunkákra és betanított munkákra (karbantartói, szerviz technikusi pozíciók) is keresnek embereket. Kecskeméten tekercselő, gépkezelői és targoncavezetői munkakörök várják a jelentkezőket. Jászárokszálláson és Jászberényben pedig operátor, raktári adminisztrátor, hegesztő és CNC gépkezelő kollégákat keresnek.