A hazai felnőttképző intézmények legjava

MesterABC  > Cikkek >  A hazai felnőttképző intézmények legjava
0 Comments

Az elmúlt 2 évben a munkavállalók jelentős aránya döntött a karrierváltás mellett. Sokan nem is saját döntésből, hanem kényszerűségből tanultak új szakmát.

Aki karrierváltáson gondolkodik, érdemes gondosan átnéznie a kínálatot, ugyanis a hazai felnőttképzési paletta rendkívül széles, azonban ennek csak egy részéről mondható el, hogy igazán minőségi szolgáltatást nyújt. A hazai felnőttképzési szakma legjavát a Felnőttképzők Szövetsége fogja össze, hangsúlyozza Dr. Zsuffa Ákos (FVSZ elnök). A szakember fontosnak tartja megemlíteni, hogy mennyire fontos a megfelelő képző intézmény kiválasztása, hiszen gyakran komoly összeget kell fordítani egy képzési programra, így egyáltalán nem mindegy, , milyen szolgáltatást kapunk a pénzünkért.

Az FVSZ szakmai szervezet, amely hosszú évek óta tömöríti a megbízható, minőségi képzési kínálatot biztosító intézményeket. A tagság egyik fő kritériuma, hogy az intézmények hasonló szakmai értékeket valljanak, mint az FVSZ. Így az FVSZ tagság egyfajta garanciát is jelent a megbízhatóságra és a magas szakmai színvonalra.