Mesterabc.hu - az építőipari kereső. Építőipar, építőipari cégek, építőipari szolgáltatás.

Elérhetőségünk

9400 Sopron
Ipar krt. 4/b

Honlap: www.fotonablak.hu
Telefon: +36 99/511 600
Fax: +36 99/511 609

Üzenetküldés: Foton Kft.

Egyéb kulcsszavak

nyílászáró, Sopron, Sárospatak, műanyag nyílászáró, IQ ablakrendszer, műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó, alumínium nyílászáró, árnyékolástechnika, redőny, ROTO, ROMA

Értékelés (1 szavazat)

Az értékeléshez regisztráció és belépés szükséges

Foton Kft.

Átlátható mindennapjainkhoz...

Modern, klasszikus vagy reprezentatív nyílászáró - a Foton termékek az ön legkülönbözőbb igényeinek tesznek eleget, legyen az akár a forma, a külső megjelenés, vagy a felszereltség.

Termékeinkkel Magyarországon az elsők között olyan megoldásokat kínálunk önnek, melyek Európában a legújabb fejlesztési irányzatoknak felelnek meg. A Foton termékek, mint az egyediség és a minőség ideális kombinációja tartós megoldást biztosítanak ahhoz, hogy lakása legelegánsabb darabjai legyenek. Sikeres termékcsaládunkat, az IQ ablakrendszert, Sopronban és Sárospatakon gyártjuk, ahol a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépek a precíz gyártástechnológiát, munkatársaink felkészültsége, lelkiismeretessége pedig a legkiválóbb minőséget garantálja.

Minőségi szaktanácsadás, pontos felmérés, precíz beépítés, folyamatos minőség-ellenőrzés, online rendeléskövetés, szervízhálózat - ez az, amit kínálunk önnek. Csak így. Egyszerűen. Sallangok nélkül.

 

Referenciáink

A Foton Kft. Magyarország száz legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalatai közé tartozik. Ha szivesen olvasna tovább, kattintson!

Foton műanyag ablak és ajtó