Mesterabc.hu - az építőipari kereső. Építőipar, építőipari cégek, építőipari szolgáltatás.

Elérhetőségünk

9024 Győr
Mécs L. u. 13.

Honlap: www.baumax.hu/
Telefon: +36 96 / 520-850

Üzenetküldés: bauMax Győr

Értékelés

Még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Az értékeléshez regisztráció és belépés szükséges

Ajánlotta: Tóth Rita

bauMax Győr

Több mint negyedévszázada annak, hogy Karlheinz Essl megnyitotta első barkácsüzletét, és ezzel megalapozta a bauMax áruházlánc jövőjét.

A barkácsáruházak gondolata a 60-70-es évek Amerikájából ered. Az első hasonló jellegű üzleteket Angliában és Németországban hozták létre. Ennek az új lehetőségnek a tanulmányozására Karlheinz Essl az USA-ba utazott, hogy megismerje a benne rejlő lehetőségeket. Első „csináld-magad” (do-it-yourself) áruházat 1976-ban nyitotta meg Kindbergben, mintegy 300 m2-es területen „Hobby-Max” néven, majd röviddel ezután a nevet bauMaxra cserélték. Az első nagy barkácsüzlet 1979-ben nyílt Mauthausenben az akkoriban hatalmasnak számító 1000 m2-en. Az áruház sikerén felbuzdulva 1980-ban 10 áruházat hoztak létre Ausztriában.

A bauMax ma már a Közép- és Kelet-Európában megtalálható 122 áruházzal és a 920 millió Eurót meghaladó forgalommal nemzetközi viszonylatban is élen jár. Mint piacvezető vállalkozás és nemzetközi beszerzési társulások (REWE AVA, TooMax) nyolc európai országban a bauMax a legkedvezőbb beszerzési árakat tudja biztosítani és versenyképességét a jövőben tovább akarja erősíteni. Mindmáig az európai barkácspiacon jelenlevő ötven cég közül csupán három rendelkezik teljeskörű funkciót ellátó logisztikai központtal (bauMax, REWE, AVA).

A győri bauMax áruház nyitvatartása:

H-Szo: 7:00 - 20.00

V: 8.00 - 18.00